Ring hele døgnet til Erik Hansen og Behandlingscenter Møllen

Telefonen er åben 24 timer. Erik Hansen: 6022 4618 - Møllen: 7026 1224

Eller send en mail til info@mollen.dk eller erikhansen@mollen.dk


Behandlingstilbud for misbrugeren

Hvordan motiverer man en alkoholiker?

Når man skal motivere en alkoholiker til behandling, bliver man oftest nødt til at sætte nogle konsekvenser op for alkoholikeren, såfremt han eller hun ikke accepterer at gå i behandling.
Der er næsten umuligt for alkoholikeren selv at træffe beslutningen om behandling, og det viser sig også, at næsten 75 % af de som vælger behandling, gør det som følge af krav fra familie eller arbejdsplads.
Enhver motivation for behandling er god nok!
Mange tror fejlagtigt, at det jo ikke nytter, såfremt alkoholikeren ikke selv er motiveret for alkoholbehandling, men undersøgelser viser klart, at de som er sendt i behandling af deres arbejdsplads (og jo ikke umiddelbart er motiveret for behandling) har en af de bedste behandlingsprognoser af alle.
Med andre ord skal man ikke være bange for at presse alkoholikeren som motivation til behandling.

5-6 ugers intensiv døgnbehandling

Et behandlingsforløb på Behandlingscenter Møllen sigter mod en helhedsløsning. Familien har lige så meget brug for hjælp som alkoholikeren, hvis det skal lykkes at skabe et nyt fundament. Derfor er samtaler med familien en integreret del af vores familiebehandling. Målet er at hjælpe familien til at lægge krænkelserne, mistilliden og de sårede følelser bag sig, så de sammen kan tage fat på et nyt liv med styrket livskvalitet, fælles fremtid, venner, interesser og arbejdsglæde.

Kontakt misbrugskonsulenterne og Behandlingscenter Møllen

Ring til os på vores døgntlf. 7026 1224

Kontakt os

Kontakt os

http://info@mollen.dk  Udfyld formularen, så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.