- En del af Behandlingscenter Møllen​

Vores vision og mission

Vores værdigrundlag tager udgangspunkt i et helhedsorienteret menneskesyn og bygger på kerneværdierne etik, kompetence, udvikling, engagement og balance.

Etik

Vi har en høj og meningsfuld etik. Anonymitet og loyalitet er en selvfølge, og vi har respekt for det enkelte menneske både som patient, kollega og samarbejdspartner.

Kompetence

Vi har stor faglig viden og ekspertise inden for kemisk afhængighed. Vi samarbejder på tværs af faggrænser og holdningsmæssige forskelligheder og har et bredt behandlingstilbud. Vi bestræber os på en høj kompetence inden for alt hvad vi beskæftiger os med.

Udvikling

Som arbejdsplads skal vi til enhver tid være attraktiv for engagerede, progressive, handlekraftige og forandringsvillige medarbejdere.

Balance

Vores misbrugsbehandling er struktureret og sikrer balance mellem professionel terapi og brug af selvhjælpsgrupper. Overensstemmelse mellem det vi siger, og det vi gør, har høj prioritet.​

​KONTAKT OS

Udfyld formularen hvis du gerne vil ringes op - både hvis du gerne vil vide mere om alkoholbehandling, eller hvis du er pårørende.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Misbrugskonsulenterne - Behandlingscenter Møllen

Kort beskrevet

Alkoholafvænning og behandling tilrettelagt efter den enkeltes behov.

​Hvis du ønsker det, kan du lade dig indskrive helt anonymt.

Kontaktoplysninger

Alsted Skovvej 5
​7160 Tørring​​

DØGNTELEFON

Telefon: 7026 1224

Email: info@mollen.dk