- En del af Behandlingscenter Møllen​

Du kan motivere en alkoholiker til alkoholbehandling

​Hos Misbrugskonsulenterne tilbyder vi professionel alkoholafvænning og alkoholrådgivning – og vi kan træffes døgnet rundt alle ugens dage. Vores behandlingscenter har hjulpet mennesker på både Sjælland, Fyn og i Jylland, og vi hjælper også gerne dig, uanset hvor i Danmark du bor.

Når man skal motivere en alkoholiker til behandling, bliver man oftest nødt til at sætte nogle konsekvenser op, såfremt han eller hun ikke accepterer at gå i alkoholbehandling. Det er næsten umuligt for alkoholikeren selv at træffe beslutningen om behandling, og det viser sig også, at næsten 75 % af de som vælger behandling af alkoholisme, gør det som følge af krav fra familie, venner eller arbejdsplads. Det er underordnet hvor motivationen kommer fra – enhver motivation til behandling af alkoholmisbrug er godt nok! 

En behandling starter ofte med motivation – og denne motivation skal håndteres effektivt. Misbrugskonsulenten bidrager med de redskaber, som gør det muligt.

Mange tror fejlagtigt, at det ikke nytter noget, såfremt alkoholikeren ikke selv er motiveret for alkoholbehandling. Men undersøgelser viser klart, at de som er sendt i behandling af deres arbejdsplads (og jo ikke umiddelbart er motiveret for behandling), har en af de bedste behandlingsprognoser af alle. Med andre ord skal man altså ikke være bange for at motivere sin ven, far, kæreste, kollega eller andet til alkoholbehandling.

5-6 ugers intensiv døgnbehandling

Et behandlingsforløb med afrusning hos os sigter altid mod en helhedsløsning. Familien har lige så meget brug for hjælp som selve alkoholikeren, hvis det skal lykkes at skabe et nyt fundament. Derfor er samtaler med familien en integreret del af vores familie-behandling. Målet er at hjælpe familien til at lægge krænkelserne, mistilliden og de sårede følelser bag sig, så de sammen kan tage fat på et nyt liv med styrket livskvalitet, fælles fremtid, venner, interesser og arbejdsglæde.

Kontakt os og hør mere om vores alkoholbehandling

Men hvad koster alkoholbehandling? Og hvor lang tid tager det? Vores center lægger stor vægt på, at man får et individuelt forløb, så det passer 100 % til den enkelte klient. Det skaber nemlig de bedste resultater på længere sigt.

Ring og hør mere om vores effektive alkoholbehandling på telefon: 60 22 46 18 eller send os mail til: info@mollen.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan. Du kan også ringe til Behandlingscenter Møllen på døgntelefon: 70 26 12 24.

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage med hurtigst muligt