- En del af Behandlingscenter Møllen​

Virksomhed

Misbrugskonsulenterne – Behandlingscenter Møllen – Hjælp til virksomheder. Hvordan griber vi problemet an?

Med en aftale har alle former for arbejdspladser mulighed for løbende at kunne få professionel og uafhængig hjælp til at få afklaret, om der er tale om et alkohol/misbrugsproblem, og i så tilfælde hjælp til, hvad man fra arbejdspladsens side kan gøre – og nok så meget, hvad man skal undgå at gøre – for at hjælpe.

En aftale med Misbrugskonsulenterne/Behandlingscenter Møllen er en ordning, hvor alle ledere og tillidsrepræsentanter kan få anonym telefonisk rådgivning i forbidelse med konkret opståede sager, således at man på en hensigtsmæssig måde kan få fastslået en eventuel eksistens af et misbrugsproblem og dets omfang.

På samme måde kan enhver medarbejder vederlagsfrit – og uden nødvendigvis forudgående at have foretaget nogen henvendelse til leder eller tillidsrepræsentant – foretage samme henvendelse til os og få samme indledende hjælp vedrørende egne eller kollegers problemer.

En aftale gælder envidere pårørende til medarbejdere.

Kontakt os for yderligere oplysninger på tlf. 70 26 12 24

Misbrugsbehandling er fradragsberettiget

Har virksomheden en misbrugspolitik med behandlingstilbud, der gælder samtlige medarbejdere, er behandlingen fradragsberettiget for virksomheden og skattefri for medarbejderen. Reglerne findes i Ligningsloven.

Misbrugsbehandling og sundhedsforsikring.

De fleste sundhedsforsikringer dækker i dag både alkohol og medicinafhængighed. Kontakt os for nærmere afklaring!​

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage med hurtigst muligt